top of page

In 30 minuten naar een volgende stap in jouw loopbaan

Wat zou het heerlijk zijn om met plezier naar jouw werk te gaan. Hoe fijn zou het zijn als je helemaal tevreden bent met de manier waarop jij jouw werk hebt ingericht rondom het moederschap. Wat zou het je een rust geven als jij precies weet waar jij goed in bent en welk type werk en/of organisatie daarbij past. ​

Op dit moment ben je niet helemaal happy met het werk dat jij doet of de manier waarop jij jouw werkende leven hebt ingericht rondom het moederschap. Misschien komt het doordat je niet goed weet waar jij nou écht goed in bent of waar jij nou écht blij van wordt. Al helemaal vindt jij het moeilijk om in te schatten wat voor een type werk er te vinden is. Jij weet al een tijdje dat je jouw werkende leven anders wil inrichten, maar je weet niet waar je het beste kan beginnen. 

Wil jij:

  • Tijd en energie besparen in jouw zoektocht naar passend werk door met een professional te praten?

  • Weten welke stappen jij kan zetten om werk te vinden dat 100% bij jou past?

  • Nu aan de slag zodat je snel een volgende loopbaanstap kan zetten?

Boek hieronder een gratis inzichtgesprek met mij. Tijdens dit gesprek van ca. 30 minuten maken we kennis en ga ik kijken wat jij nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten in jouw loopbaan. Soms kan je met een paar concrete tips verder en soms is er meer nodig. Na ons gesprek zal ik jou een kort advies sturen. 

Smile_edited.jpg

Volg mij ook op Instagram

bottom of page