top of page

Jouw talent traject

IMG_20210709_083301.jpg

het traject

3 online sessies (á 60 tot 90 minuten)

Tools en zelfinzichtopdrachten

Doorlopen binnen 4 tot 8 weken

299,- investering

Inzicht in jouw talent en waar jouw
kracht ligt

Weet jij op dit moment niet wat je wil op werkvlak omdat je niet weet waar jij goed in bent en waar jij nou écht blij van wordt? Dan is dit traject iets voor jou. In dit traject breng ik als gecertificeerd motivatiecoach© jouw talenten en motivatie in kaart. Dit doen we door in te zoomen op activiteiten uit het verleden die jij met plezier hebt gedaan. Na dit traject weet jij precies welke vaardigheden jij graag gebruikt, wat onderwerpen zijn die jou energie geven, in welke werksituatie jij het beste functioneert en onder welke voorwaarden jouw talenten het beste tot zijn recht komen. Als jij precies weet waar jouw kracht ligt, dan is het ook veel makkelijker om richting te bepalen in jouw loopbaan. Ben jij er klaar voor om te ontdekken waar jij blij van wordt? Wil je bekijken of dit iets voor jou is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in of boek het traject direct.

Wat het jou oplevert

inzicht in jouw
talenten

Met de Motivatieanalyse methode © breng ik jouw gemotiveerde gedrag in kaart op basis van concrete activiteiten uit jouw leven waar jij zelf tevreden over was én plezier en voldoening aan beleefde. Deze analyse is in tegenstelling tot veel psychologische tests geen momentopname maar een constant en duurzaam patroon van de elementen die jij nodig hebt om energie te krijgen van jouw werk.

Read More >

Met jouw motivatie-analyse weet jij welke ingrediënten jij nodig hebt om gemotiveerd te werken en goed te presteren. Dit helpt je om keuzes te maken in jouw loopbaan.

Rust,Vertrouwen
en plezier 

Wanneer jij weet wat jou energie geeft en waar jouw kracht ligt is het veel makkelijker om keuzes te maken in jouw loopbaan. Als je er daarnaast voor zorgt dat jouw werk aansluit op jouw motivatiepatroon, zal je ook veel meer plezier beleven in jouw werk. 

De afgelopen tijd heb ik een loopbaantraject mogen volgen bij Wietske, wat ik als heel prettig heb ervaren. Wietske legt duidelijk uit welke stappen we gaan doorlopen en heeft ook een goed advies gegeven waar ik weer mee verder kan. Ik weet nu wat mijn drijfveren zijn en in wat voor een omgeving ik het beste kan functioneren en tot mijn recht kom. Echt een aanrader om dit traject bij haar te volgen!

-Maaike van der Zee

Veelgestelde vragen

Richting in jouw
loopbaan

bottom of page