top of page

Over mij

Er was eens een loopbaancoach...

Als loopbaancoach is het natuurlijk heerlijk om het te hebben over kwaliteiten, vaardigheden en dingen waar je blij van wordt. Dus laten we maar meteen ter zaken komen. Ik vertel jou waar ik echt van ga stralen. Ik word écht blij als ik merk dat anderen - door mijn hulp - vooruitgang boeken. Daarnaast ben ik heel erg gericht op het verbeteren van processen. Nu wil je misschien weten wat jij daar aan hebt? Ik vind het fantastisch om de trajecten die ik aanbied op creatieve wijze steeds waardevoller, aantrekkelijker en beter te maken te maken voor jou! 

IMG_20210709_083301.jpg

Ik weet zeker dat ik jou verder kan helpen, dit komt doordat ik de afgelopen jaren veel heb geleerd en uitgeprobeerd. De afgelopen zes jaar heb ik in het middelbaar onderwijs en binnen het mbo gewerkt met leerlingen en studenten om hen verder te helpen groeien in hun loopbaan. Als zzp-er  heb ik regelmatig lesmateriaal ontwikkelt en binnen het onderwijs heb ik 250+ leerlingen en studenten geholpen met een volgende loopbaanstap. De afgelopen jaren deed ik verschillende cursussen en (post-hbo) opleidingen in de loopbaancoaching.

 

En last maar zeker niet least: ik bracht twee bijzonder goed gelukte kindjes ter wereld (Kes en Luka). Voor dat laatste volgde ik geen cursus, opleiding of training maar sprong ik in het diepe en leerde ik door soms te vallen, maar altijd weer op te staan. Het combineren van werk en moederschap, met ook nog tijd voor mijn vriend, sociale leven en tijd voor mijzelf vind ik niet altijd even makkelijk. Maar.... ik las, leerde en ontdekte veel over het vormgeven van een fijne loopbaan als mama en het geeft rust dat nu ik heb ontdekt wat ik belangrijk vind in mijn loopbaan als mama. Dat gun ik jou ook. 

Certificeringen

  • Gecertificeerd Motivatiespecialist @ Motivation Leaders

  • Post-hbo opleiding tot Loopbaancoach @ lob123

Ervaring 

  • 6+ jaar ervaring in het coachen/begeleiden van mensen op loopbaanvalk

  • 250+ mensen middels een individueel traject geholpen met een volgende (studie)loopbaanstap

bottom of page