top of page

Deze podcasts helpen jou om jouw waarde als mama te bepalen

Als ik in de auto zit en dus even niet wordt afgeleid door kind, man, werk of andere dingen, vind ik het heerlijk om podcasts te luisteren die mij helpen om het het beste uit mijzelf te halen als mama. Hieronder een lijstje met een aantal podcastips die mij hielpen om mijn eigen waarde in te schatten (als professional & mama).


4 podcasttips voor moeders


  1. Hoeveel ben ik waard - Rolien Magendans Wow, deze podcast vind ik heel inspirerend en heeft me geleerd hoe je voor jouw waarde kan gaan staan. In deze podcast interviewt Rolien Magendans andere ondernemers over hun financiële waarde en hoe ze daar zijn gekomen.

  2. Laat dat succes maar komen - Marilyn Bartman Wat ik fijn vind aan deze podcast, ze zijn kort en je kan er meteen een aantal tips uit meenemen. Veel inspirerende info over ondernemen en mindset. Want ik geloof echt - mindset is alles als je een stap wil maken in jouw leven of loopbaan.

  3. Mama'en - Nina Pierson - Wat ik fijn vind aan deze podcast is dat de moeder dit centraal staat en er veel wetenschappelijke tips worden gedeeld over de transitie naar het moeder worden. Handig voor mama's (to be) om zich voor te bereiden op het moederschap maar ook zeker voor mama's die al kindjes hebben.

  4. De club van relaxte moeders : mom you can - Club van relaxte moeders In deze podcast worden de negen succesfactoren besproken om werk en moederschap te combineren.


Ik ben benieuwd, welke podcasts hebben jou geholpen om jouw waarde beter te leren kennen? Laat het weten in de reacties hieronder.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page