top of page

Gratis loopbaanadvies voor jou als mama

Hey lieve mama. Je leest deze blog waarschijnlijk omdat je op dit moment niet 100% happy bent met jouw werk. Misschien kost jouw werk jou teveel energie naast jouw drukke leven als mama of merk je dat jouw werkgever net niet genoeg rekening houd met jouw persoonlijke wensen als mama. Toch vind je de stap om samen met een (online) loopbaancoach aan de slag te gaan wat te groot. Gelukkig zijn er ook een heleboel boeken die jou misschien een stapje verder kunnen helpen met het gelukkiger worden in jouw loopbaan. Daarom vind je hieronder gratis loopbaanadvies van mij voor jou. Hieronder staan mijn top 5 boeken speciaal voor werkende mama's die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden van meer balans tussen hun werk en moederschap. Of bij het zetten van een volgende loopbaanstap.


Mijn top 5 zelfhulpboeken voor de werkende mama:

  1. Het boek Mom you can beschrijft 9 succesfactoren voor een goede balans tussen werk en moederschap.

  2. Dit boek Creatieve Loopbaanplanning helpt jou op beeldende - en voor sommigen een tikkeltje spirituele - wijze met jouw loopbaanvraag.

  3. Het boek De kracht van motivatie helpt jou te ontdekken waar je goed in bent een een volgende stap in je loopbaan te bepalen.

  4. Het boek Focus aan/focus uit heeft mij heel erg geholpen om meer ruis weg te halen tijdens mijn werk, dit zorgt voor meer focus gedurende de dag en minder stress dus bij het thuiskomen in een chaotische setting met kids.

  5. Dit boek In business is echt een tip voor mama's die er over nadenken een eigen (online) onderneming op te zetten. Momenteel lees ik dat zelf ook en de tips zijn lekker praktisch als je wil starten voor jezelf met een online onderneming bijvoorbeeld.

Wil je toch even kletsen over wat ik als loopbaancoach speciaal voor mama's voor jou zou kunnen betekenen? Boek dan een gratis kennismakinggesprek met mij. Succes met je loopbaan!


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page